Navigatie

Neem contact op

Contact


Sociëteit ’t Filiaal Schuitendiep 74 9711 RG Groningen senaat@unitassg.nl


Telefonisch bereikbaar Op dit moment is de Senaat niet telefonisch bereikbaar omdat wij niet meer op de kroeg werken. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar senaat@unitassg.nl

Vereniging Voor algemene vragen met betrekking tot de Vereniging, lidmaatschap van Unitas S.G., de KEI-week, de introductie of onze open feesten, kunt u contact opnemen met Charlotte Reinders. Zij is bereikbaar via prorector@unitassg.nl

Sociëteit Mocht u gebruik willen maken van de mogelijkheden die onze Sociëteit biedt, neem dan contact op met Gerard van Boom via stichtingdehorst@gmail.com.

Advertentieruimte en samenwerkingsmogelijkheden Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Unitas S.G., bijvoorbeeld een advertentie op deze website, dan kunt u de Quaestor Senaat, Priscilla Drent, bereiken via qsen@unitassg.nl. Na ontvangst van een e-mail, zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

Commissies KEI-week kei@unitassg.nl Almanak almanak@unitassg.nl

ACI De ACI is een commissie van de RUG die verenigingen adviseert over hun introductietijden. Meer informatie kunt u hier vinden.